Workshop

In het voorjaar van 2020 start ik met het aanbieden van workshop i.k.v. zelfontwikkeling. Iedere workshop zal gelinkt zijn aan een specifiek thema.

Check zeker de website en blijf ook op de hoogte via de Facebookpagina van dit aanbod.

Programma

“Creëer ruimte voor jezelf” op donderdag 13 februari 2020 (19u30 – 21u30)

Draag jij genoeg zorg voor jezelf? Met een volle agenda zowel privé als op het werk, verdwijnt zelfzorg op de achtergrond. Hoe kan je in alle drukte toch tijd en ruimte maken hiervoor? Zelfzorg gaat vaak gepaard met zelfcompassie. Al te vaak hebben we compassie met diegene rond ons, maar compassie hebben met jezelf is een stuk moeilijker. Kom langs en ervaar hoe zelfzorg en zelfcompassie je leven aangenamer kunnen maken.

Link naar Facebook

“Keuzes maken kan je leren” op donderdag 5 maart 2020 (19u30 – 21u30)

Al te vaak hebben we de indruk dat we veel “moeten”. Denk hierbij maar o.a. aan het nakomen van (sociale) verplichtingen, leven naar of willen voldoen aan zekere verwachtingen, het nastreven van bepaalde maatschappelijke beelden,… Maar is dit werkelijk zo? Moeten we dit allemaal? Klopt het gezegde: “Kiezen is verliezen”? Een keuze maken kan je net ademruimte geven en winst opleveren. Leer hoe je keuzes kan maken waar jij je goed bij voelt.

Link naar Facebook

“De roadmap in je leven” op donderdag 26 maart 2020 (19u30 – 21u30)

Het kan lastig zijn om voor jezelf persoonlijke doelen in je leven te stellen. Maar moet dit allemaal zo groots zijn? Kunnen acties ondernomen worden zonder te weten waar je op lange termijn uitkomt? Of moet alles al op voorhand vast liggen? En wat met doelen die we willen bereiken maar er keer op keer niet in slagen. Kom ontdekken hoe we persoonlijke doelen kunnen stellen en zicht kunnen krijgen waarom een bepaald doel net niet lukt.

Link naar Facebook

Praktische info:

  • De workshop start om 19u30 en duurt telkens tot 21u30.
  • De locatie is: Oude Ieperseweg 32, te Heule. Er is gratis parkeermogelijkheid in de omliggende straten.
  • Inschrijven gebeurt via een mailtje naar: info@querenciacoaching.be
  • Nodige materiaal (balpen en papier) is ter plaatse aanwezig.
  • Drankje en versnapering wordt voorzien.
  • Kostprijs is 15,00 euro per workshop. Betaling gebeurt via overschrijving op BE81 0689 3379 9324 met vermelding ‘naam workshop’ + ‘eigen naam’.