Verloop

Aanmelding

Alles start met een eerste vraag. Je kan je rechtstreeks aanmelden via telefoon en email. Vervolgens neem ik binnen de 2 werkdagen contact met je op. Ik beluister jouw vraag en samen plannen we een intake gesprek in.

Intake

Tijdens het intake gesprek beluister ik grondig jouw persoonlijke vraag en welke verwachtingen je hebt. We bespreken op welke manier het coaching traject kan afgestemd worden op jouw persoonlijke noden en behoeften. Daarna beslis jij of je instapt in een vervolgtraject.

Voor het intake gesprek moet je rekenen op 45 min – 60 min. Het is een gratis en vrijblijvend gesprek en kan doorgaan op diverse locaties (zie ‘aanbod’).

Verloop traject

Een coaching traject is een dynamisch gebeuren. Ieder zijn persoonlijke vraag is uniek en het traject krijgt vorm op maat van je persoonlijkheid. Ervaring leert echter dat een minimum van 5 sessies een fundamentele basis vormt.

Voor sommigen is het al een ondersteuning om hun doelen in kaart te brengen en de voornaamste patronen uit te lichten. Anderen hebben ondersteuning nodig bij het koppelen van acties om hun gedachten en gedrag constructief aan te pakken.

Na de 5 basissessies wordt samen met jou bepaald hoe het traject verder vorm zal krijgen. Het aantal en de frequentie wordt afgestemd op jouw specifieke noden en behoeften.

Gezien het leven dynamisch is en coaching een proces teweegbrengt, streef ik ernaar om de sessies niet langer dan 2 weken te spreiden. In afstemming met jou, is het mogelijk dat er tussen de 2 sessies een thuisopdracht volgt. Dit ondersteunt jouw persoonlijk proces.

Ieder coaching gesprek duurt 45 min – 60 min. Dit kan doorgaan op diverse locaties (zie ‘aanbod’).

Afronding

Het traject is geheel op maat van jouw noden en behoeften. Samen wordt bepaald wanneer en hoe we naar afronding toewerken. Het traject duurt zo kort mogelijk en zo lang als nodig.

Follow-up

Eenmaal je coaching traject is afgerond, kan je steeds beroep doen op een follow-up gesprek. Hierin bespreken we welke acties je reeds hebt ondernomen en waar er nog bijsturing nodig is.

Een follow-up gesprek duurt 45 min – 60 min. Dit kan doorgaan op diverse locaties (zie ‘aanbod’).