Over mij

Hallo,

Mijn naam is Céline, ondertussen getrouwd en moeder van een (over)enthousiaste dochter. En volop ons huis in Heule (Kortrijk) aan het verbouwen.

Net zoals zovelen had ik mijn leven reeds vroeg uitgestippeld, misschien wel wat té vroeg, achteraf bekeken. Want met de uitdagingen die op mijn pad kwamen, had ik echter geen rekening gehouden. En dit deed mij de zaken in vraag stellen en opnieuw op zoek gaan naar mijn drive en verlangen in het leven. Wat ik als individu echt wilde en niet wat van mij verwacht werd. En tegelijk ook loslaten van mijn oorspronkelijke dromen en doelen in het leven en ruimte maken voor nieuwe dromen en doelen.

Tot op heden blijf ik investeren in een goeie balans voor mijn leven. De vraag hoe ik er tegelijk kan zijn als vrouw, als moeder, als partner, maar ook als vriendin, als collega, als dochter van, blijft mij bezighouden. Het blijft een eeuwig zoeken om hierin een balans te bewaren. Want iedere keuze die ikzelf maak, zorgt (on)rechtstreeks voor een deining.

Naast mijn persoonlijke zoektocht krijg ik al een kleine 10 jaar de kans om inkijk te hebben in hoe anderen leven, vanuit mijn diverse functies binnen de sociale sector. Zo mocht ik ervaren dat veel mensen bezig zijn met de essentie van het leven, nl: “Ben ik wie ik wil zijn voor mezelf en anderen?”. Ieder van ons is op zoek naar zijn persoonlijke balans en wil grip krijgen op wat hen gelukkig maakt.

Vanuit deze ervaringen is mijn motivatie tot life coach er gekomen. Ik hoop jou ook te kunnen verrijken hiermee.

Ondernemingsnummer 0722.884.382